måndag 26 december 2011

Annandag Jul 26/12-2011

Hejsan!! Full fart hemma här för idag kommer alla barnen hem på julmat. Det ska bli så trevligt att träffas alla tillsammans!! Börjar med att bära in långbordet så att vi alla får plats runt det då vi äter. Gör en omelett i ugnen och grönsaksgratäng som Lina kan äta som är vegetarian. Lite ovan vid sådana maträtter då det ej får vara fisk eller kött. Men det blev ok. Skinkan var god, sillen, gravade laxen köptes färdig i år. För att inte tala om Lennarts Gravlaxsås!! Till allas belåtenhet!! Hemgjorda köttbullar. Catarina hade med Janssons frestelse jättegod!! Laxforell i ugnspaket och kall sås till. Kokt Potatis förstås. Lite mera smått och gott!!
   Alla kom punktligt först kom Boströms sen Catarina, Clara därefter Ola, Lina, Moa och Ida. Ida va så söt det är ju så sällan man ser henne därför hon bor så långt borta.
Vi äter först av maten innan det blir julklappsutdelning.
      Vilgot hjälper Moa dela ut klapparna som han tycker är spännande han går till fel pappa då det menas pappa Ola, det är inte så gott, för honom finns bara en pappa förstås.
      Vilgot kramar och pussar alla på pannan när han tackar för sina julklappar och Astrid kramar det får räcka tycker hon. Håller med henne.
Tomtemor & Tomtenisse

Charmtrollet!!

Tomtenissen i aktion

kollar på sina klappar

Va är det här för sort??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar