fredag 14 september 2012

Äntligen Fredag!!!

Hejsan!! Vet ni va! nu är det bara 17 arbetsdagar kvar innan jag slutar inom Landstinget, det känns lite konstigt men det ska bli sååå skönt!! Tänk att aldrig mer behöva ut i ottan på vintern när det är mycket snö och svinkallt. Bara det är lycka, min reskompis är lite avundsjuk men hon är lite yngre så hon måste kämpa ett tag till. Min sista dag är den 18/10.
     Leif tycker i alla fall att det går åt rätt håll det märker ju jag också. Han promenerar lite varje dag och det är ju bra för läkningen. Köpte en griptång till Leif igår så han når överallt.

     En liten rolig händelse igår då jag kom från jobbet, hade varit in på Coop Konsum på stan och börjat min promenad hemåt då en man sa, Hej!! vet du va H-gatan ligger? ja följ mig vi ska åt samma håll. Vill du vara snäll och hjälpa mig bära min matkasse då? Visst! Vilken tur jag hade för han skulle i huset bredvid där vi bor!!

Skyndar mig handla vill hem till Leif

  Nyss kom Cattis på en snabbis med katrinplommonjuice och ville se hur det går för Leif hon var på väg till sin stuga fram och tillbaka.
    Vi skulle åkt upp till stugan och plockat lingon men jag är kortledig i helgen och Lennart har ont i munnen så vi bokar in nästa helg i stället.
                                     Hejsvejs!!
    

6 kommentarer:

 1. Hejsan!! Nu tror jag det ska vara lättare för er att kommentera i min blogg. Tror jag fixat ordverifieringen nu. Kramis

  SvaraRadera
 2. Bra. För jag höll på 5-6 ggr sen gav jag upp. Vå skönt att det blir bättre o bättre för Leif. Ja just det där som du säger att är det busväder med,snö o regn att slippa att ge sig iväg ut. Det är guld värt. Nästa helg åker vi ner till Gbg o hälsar på. Sen står det inte på förrän det är älgjakt.8/10. Ni får plocka bär innan dess så ni inte blir tagna som en älg. Ha det bra. Hälsa .

  SvaraRadera
 3. Hej!! Kul att höra att Leif blir bättre o bättre. 17 dagar går fort, så ta det med ro innan sista arbetsdagen. Kram till er båda / Rigmor

  SvaraRadera
 4. Tack för era kommentarer det lyckades va bra!! Trevlig Helg på er!!

  SvaraRadera
 5. Men då får jag också prova, för ibland är tecknen svåra att tyda. Tvättade upp mina nya jeans, nu ska vi se hur dom sitter. Vi mår bra.

  SvaraRadera
 6. Va bra så inte överflödig färg fastnar på någon överdel.

  SvaraRadera