måndag 5 november 2012

Söndag & Måndag

Hejsan!! Söndag 4/11 var en lugn dag Leif ville vi skulle ta en cykeltur men jag ville hellre promenera. Leif cyklade istället.
Jag gick mot Bullermyren där min väninna bodde förut för att se hur det ser ut. Regnet hängde i luften men det klarade sig som tur va.
Alla har flyttat ur bostäderna under reparationen.

Äntligen hiss men AJ så dyr hyran blev!

Idag måndag 5/11 så blev det en tur ut till Lerbäcken för vi tog lite granris att lägga på vårt blomland hemmavid. Åkte sedan en nostalgitripp över mot Hemberg och svängde vänster av mot Täkt ville titta hur det såg ut där borta som jag var så ofta i min barn och ungdom. Tänk hur det är, allt förändras man säger "vi ska vara vänner för livet" men vi utvecklades åt olika håll så det sprack! Hon hade tyckte jag då, världens bästa föräldrar.

Min cykelväg till mellanstadiet i skolan som var en B skola 1-2, 3-4, 5-6 satt i samma klassrum med samma lärare.  

Precis uppför backen ni nyss såg. Här blev vår hund Laban biten av en huggorm i det höga gräset.

Här bodde en Konstnär som hette Lundefjord jag cykla hit och målade av mig, men avbröt blev rädd att gå dit, idag kan jag tycka det va synd.Lånade bilder tavlor som Oscar Lundefjord målat.

Där framme vid järnvägen till vänster svänger man så kommer man till min fd kompis.

Svängde in på "Ta till vara" när vi åkte förbi och där träffade jag en fd kollega sedan långvårdens tid, jättekul att ses hon bor på Östermalm få se om det kan bli så vi springer ihop igen, hon hade ju en vovve så det är ju inte omöjligt.

Tjingeling!!!

  

2 kommentarer:

  1. Vilken nostalgiresa...kul att läsa. Vi sesi em.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Va kul,när man kan drömma sig tillbaka. Som du säger man är bästa kompisar nästan som syskon o sen skiljs vägarna.

    SvaraRadera