tisdag 31 januari 2012

Läkarbesök måndag

Måndag 30/1 hade tid hos dr Lena L på VC för min onda fot. Träffade min kurskamrat i receptionen det är alltid så roligt vi pratade en stund. Nerdragningar på fotvården där likaså så hon vet inte hur det går? 
     Väl inne hos dr som gick med en väldig fart palperade hon foten så jag började gråta gissa om det gjorde ONT!!  Blev rtg. Om det inget visar så är det förmodligen som du tror sa dr Lena "Mortons syndrom". Hör av mig efter jag fått bilderna. Besöket tog drygt 5 minuter. 

     Tisdag 31/1 ringer dr, ingen fraktur så det är det Mortons syndrom som du sa från början. Du börjar med att skaffa främre pelott om inte bättre ger vi cortison i sista hand blir det operation. Tack och adjö. Nej vänta sjukskrivning då?? jag kan ju inte knappt gå på foten?? Ja men vi brukar inte sjukskriva för sånt. Men jag går 1,5 km till jobbet och springer hela dagarna och ska gå 1,5 km till bussen det går inte!! Får inte köra bil.........drog min anamnes lite snabbt. Du får 2 veckor då skickar hem intyget till dig. Hejdå! 
Ringde till en av de anställda på VC som jobbar sista dagen idag och berättade som har hand om tidböckerna att jag blir hemma ett tag och önskar henne lycka till på nya jobbet. 
    Var hem till Inger och Lennart och pratade bort en stund och berättade om igår därefter åkte vi till Intersport och jag köpte mig ett par nya springskor som expiditen klistrade fast pelotter i vä hö sko.
Högerskon


Pelotter

   
                                                  
                                                Hejdå

4 kommentarer:

 1. Vilket Tur att det var som du trodde ändå & inte en fraktur, hoppas de löser sig utan op!

  Kram & Krya dig!! <3

  SvaraRadera
 2. Har varit till Inter sport köpt nya springskor och pelotter som ska lyfta upp framfoten vä hö . Farmor kram!!

  SvaraRadera
 3. Det blev dyrt men viktigt att fötterna fungerar!!! Farmor

  SvaraRadera
 4. Sjukintyget räcker tom 7/2. Gummit

  SvaraRadera