lördag 3 november 2012

Premiärcykelturen igår

Hejsan!! Igår fredag 2/10 var det växlande väderlek men rätt va det va så kom solen fram så då tyckte vi att en cykeltur vore väl skönt. Hade tänkt pröva min cykel rejält idag för att se va den går för, så premiärturen blev till Stora Tuna kyrka för att titta på mamma och papas grav. Det gick lätt att trampa 7 växlar att välja mellan det var ingen sak alls roligt var det och solen sken "ännu". När vi kom fram till graven började det dugga mer och mer och satte riktig fart efter en stund. Ljuset brann så fint ff i lyktan så vi lät det vara kvar. Cyklade sedan därifrån och var beredda på att vara som dränkta katter om det skulle regna så hela vägen till Humlan. 
   Regnet gav sig när vi nästan var hemma, fick syn på Cattis & Clara som var ute och promenerade så vi stannade och pratade en stund och vi berättade hur vi haft det i Mora. 
De beundrade min cykel förstås.

Men jag (Leif också) var trött då jag kom hem det blev nog för långt, I tjocka kläder blir det alltid tyngre att cykla.

Tjingeling!!
  

3 kommentarer:

  1. Har snön smält undan helt eller trotsade ni den? :-)

    SvaraRadera
  2. Hej, härligt med en cykeltur i nov. För min del blir det att ta bussen till Vallentuna idag. Där brukar det även bli övernattning, kanske några dagar. Ha det så bra!! Kramiz/ Rigmor

    SvaraRadera
  3. Ingen fara med halkan värre med regnet.

    SvaraRadera