fredag 29 juni 2012

Peace & Love

Hejsan!! Astrid fyllde 6 år den 27/6 och vi ringde och sjöng för lilla fröken Boström. Hon ville vi skulle komma bums med paket men vi väntar till lördag då det är kalas tycker vi. Samma dag så hade Susanne fått besked om senaste matteprovet som var godkänt så gissa om frun va lycklig! Så nu är hon mellanstadielärare bra jobbat Susanne och sin första första klass etta tar hon itu med i mitten av Augusti! 

Grattis Stumpan 6 ÅR!!

   Susanne ringde om jag inte ville följa med henne och en kollega och lyssna på Roxette i kväll de uppträder kl 21.00 Leif cyklade också med men fotbollen drog hem honom efter en liten stund. Roxette va inte som de va en gång i tiden  "inget ös".
   Så kom Magnus Uggla,( men Susanne?! jag ska jobba imorgon kl. ringer 05.15 hur ska det här bli?) VILKEN KLASS!!! snacka om artist inte åkte vi hem inte! Aldriiig!!!  Det va så hela marken vibrera!
    Därefter åkte vi hem i alla fall. Kom i säng efter 00.30  nån gång tror jag. Det gick alla fall bra att jobba, inte så trött ändå mycket att göra det va huvudsaken.
     Idag 29/6 fikade goda bullar hos Sundströms innan vi ska handla mat på Willys.
Magnus Uggla

TJINGELING

2 kommentarer:

  1. Skulle inte vilja tälta nu!!

    SvaraRadera
  2. Ja... Uggla är en riktig entertainer han vet hur han ska dra igång

    sv. Det är underbart att få uppleva naturen från hästryggen, synd bara att det itne blir tillräckligt ofta

    Kram

    SvaraRadera