fredag 19 oktober 2012

Torsdag 18/10! Den Stora Dagen!!

Hejsan!!! Skriver om gårdagen som var lite speciell för mig jag arbetade sista dagen på Hedemora VC!! Sovit lite oroligt inatt men var inte trött imorse. Hade med mig tre Bonntårtor från Åselby Konditori hade fixat skjuts från Bussen i Hedemora så jag inte skulle balansera med dem i 1,5 km. Det var tungt att bära må ni tro!! men fick ju hjälp av min busskompis på och av bussen med alla godsaker!! Vi bytte ju telefonnummer så vi ska väl träffas någon gång har vi sagt, hoppas det blir av! Väl framme så var det ju många som fråga "Hur känns det nu då?" lite overkligt än kanske att jag ska sluta, som har varit med så länge sedan 14/2 1972 i Lanstinget det är lång tid men det räcker nu.
    Sen blev det kaffe kl. 14.00 och jag blev uppvaktad med tal och presenter en stor Orkideé, halsband design Lilla Lisa, Stor glasvas med ljus prydd med "doftkross" i botten. Alla åt tårtan med förtjusning och berömde den!!
    Inte nog med det så när jag kom hem lukta det gott i köket så där blev jag bjuden på Thaimat och rödvin till precis pricken över i!!! Vilken Dag jag haft alla tiders lite tårar fick jag torka förstås, för många  kommer jag sakna därnere som varit toppen.
Blomman till vä från VC och hö fick jag av Leif.

Mina presenter.


Lilla Lisa halsbander "Dalkulla"

Tusen Tack!!!!
   

4 kommentarer:

 1. Berith o Karl-Erik19 oktober 2012 07:40

  Va roligt att du blev så uppvaktad. Det är blandade känslor, eller hur.Ha det så bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är sant men nu känns det roligt och skönt att dagen D är över. Kram på er!!

   Radera
 2. Vilken fin uppvaktning på din sista arbetsdag. Nu önskar jag dig lycka till, med många lyckliga dagar och år som nybliven "pensionär". Den inskolningen kan variera olika från person till person. En skön känsla att få bestämma över sina dagar. Du är så välkommen till mig när du vill. En stor kram från Rigmor

  SvaraRadera
 3. Tack jag ska komma ner till dig längre fram. Kramis

  SvaraRadera