fredag 5 oktober 2012

Fredag

Hejsan!! Sovit mycket dåligt i natt hostar nästan sönder mig i bröstet. Inger ringer och frågar om de kan handla mat till oss och jag hade redan skrivit upp några saker kände på mig att någon skulle förbarma sig över oss. De skulle komma förbi om en stund. Då det ringde på dörren ser jag att de ryggar till jag ser nog ut mer död än levande. Har nog aldrig känt mig så eländig!!! Två matkassar hade de med sig allt var jättebra likaså Alvedon till mig. Wienerbröd bjöd de på så jag satte på fika de vågade slå sig ner en stund på egen risk. Det var så trevligt att sitta och prata då känner man sig genast lite piggare.
        Så ringde det på dörren igen och utanför står Susanne med två kladdkakemuffins? ser det ut som och en påse kanelbullar det var snällt, allt hembakat förstås. Har du något att ta för hostan och slemmet frågade Susanne Nej det har jag inte det var så länge sedan jag var sjuk på detta vis. Då sticker jag iväg och köper till dig och jag fick Bisolvon 8 mg tabletter. Hoppas det hjälper mig hostan är urjobbig!!!!

                                             Hejsvejs!!Hoppas på lindring.Inte min kasse men handlat på denna Affär.

4 kommentarer:

 1. Krya på dig moster
  Min hosta sitter fortfarande i, fast jag är pigg i övrigt

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är mer död än levande förstår inte hur jsg ska kunna bli pigg till tisdag då jag ska jobba?

   Radera
 2. Hej. Ja det verkar som denna förkylning som är nu sätter sig i bröstet med hosta. Har hört flera. Va jobbigt. Krya på dig. Hälsa Leif att han också,ska. Krya på sig. Kram Berith

  SvaraRadera
 3. Tack jag tror det känns lite bättre.

  SvaraRadera