tisdag 6 november 2012

Tisdag 6/11

Hejsan!! Inger ringde på fm och berättade att de skulle till VC och ta influensasprutan båda två, de gör de varje år. Mycket klokt tycker jag de ska inte utsätta sig för risken att drabbas av denna smitta om man slipper. Framförallt när man kommit upp i åren kan det vara lite onödigt!! (stavar man så?) Leif ska nog ta den imorgon ska kika sen vilka tiden det är, jag har inte bestämt mig ännu.  Damsög och torkade golven på fm så jag känner mig lite nöjd för idag. Det tar lite på krafterna, kan inte förstå det. Idag förstår jag fd kolleger som tog semester för att städa och tvätta fönster som var i min ålder. De sa, jag orkar inte annars, då var jag cirka 25 år och hade hur mycket ork som helst. Städa bort semester?? fattade noll då. Tiderna & orken förändras den saken är säker. 
      Sundströms hade med sig fyra härliga blåbärsbakelser det var inte dumt ska ni veta!!! Satt och prata om ditt och datt och vi kanske ska gå ut tillsammans någon dag titta på något klädesplagg.

Inte den vi åt men det var så nära jag kan komma. Den va så god hann aldrig ta något kort på den.

Hejsvejs!! 

      

2 kommentarer:

 1. Lite öm i vä. arm & en aning svullen, men Lennart känner ingenting.
  Allt OK.....Kram

  SvaraRadera
 2. Såna godisar mitt i veckan va.... ? ;)
  Men själen ska ha sitt med säger di

  Det är när man kommit upp i åren man bör ta den, med åren kan man få försvagad immunitet, samt om man har hjärt-kärlsjukdomar, astma etc etc. Har man då allt det där kan man ju tänka sig...

  Kram

  SvaraRadera