torsdag 16 maj 2013

Sol sol!!!!

Hejsan!! Idag är det härligt väder lite blåsigt kanske men skönt. Cyklade till Borlänge Sjukhus idag på fm. för jag hade tid hos min Tandhygenist. Inte är min kondition som den varit, hoppas den  blir bättre under sommaren får lägga på ett kol!! Då backarna kommer måste jag kliva av annars får jag inte luft det är ju bedrövligt!! Nu har jag ju varit riktigt sjuk i 4 veckor så det gör nog inte saken bättre.
   Inga hål i tänderna men tandsten som vanligt fast betydlig bättre sedan jag börjat använda eltandborste och mina tandfickor är utläkta nu. Idogt petande med tandstickor och t-tråd och borsta förstås. Fick lära mig idag att man ska stanna och låta borsten rotera vid varje tand en stund inte borsta som man gör med en vanlig. Då blir det rent!! sa Tandhygenisten och jag har en toppentjej!!
Idag blev det 960 kr inte är det billigt precis eller hur? men man vill ju ha nåt att tugga födan med.

Fick en provtub av samma sort som tandborsten som ska vara bra enligt henne får prova lite senare. Finns på Apoteket Hjärtat säkert på andra ställen också till bättre pris.

Kramis på er!!
 

1 kommentar:

  1. Provat tandkrämen den var god i smaken lite grusig man känner sig ren efter borstningen! Ska nog köpa en stor sen cirka 30 kr. Natti

    SvaraRadera