onsdag 25 december 2013

Julaftion

God Jul allesammans!!!
Idag så ska vi packa in våra klappar i bilen och åka hem till Familjen Boström där vi ska vänta in Tomten! Togs emot med öppna armar av barnen som frågade "När ska vi öppna paketen?" Tomten måste ju kommma först och vi ska väl hinna äta lite och titta på "Kalle Ankas Jul" säger frun i huset. Sen blev det lite tissel och tassel mellan Peter och Leif och de kom fram till att i år så tar Leif över Tomterollen så kanske de blir lite snopna när pappa är kvar hemma då det knackar på dörren. 
     Mycket god mat blev det som vanligt förstås av alla sorter som sig bör på ett julbord mätta i magen så var det dags för entré. Knack knack och barnen blev i extas förstås nu är han hääär!!! In genom dörren med en säck på ryggen med klappar i,   Astrid fick läsa för Tomten som hade glömt sina glasögon någonstans under färden. Efter att kramat barnen gav han sig iväg för han hade så bråttom till nästa famij. Välkommen åter snälla jultomte!!!
  Fortsatte sedan dela ut resten av klapparna för det låg ju en del under granen också.
    Fikade gjode vi ju också förstås. 
  Barnen lekte med sina saker de fått. Sedan lekte vi charad allesammans det va jätteskoj!! Detta spel hade de fått av sin mamma och pappa riktigt kul!! Efter det så blev det sängen för barnen utan protester.   Vi vuxna gick sedan ner och titta på en rolig film på stora duken "Ett päron till farssa" så vi fick skratta lite till hans knasigheter.
    Leif och jag låg över och åt frukost sen åkte vi hem.

                      Astrid läser åt Tomten.                              

              Nyfikna va det kan vara i paketen! 

            Tomten får en kram för alla julkapparna!
                    
         Får sova i julpjamasen med favoritbilen

                  God fortsättning på helgen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar