lördag 28 april 2012

Vilgots 3-årskalas!!

Hej igen!! Nu var det dags att fira lillpojken med lite paket han fyllde ju 3 ÅR i torsdags 26/4 men kalaset är i dag. Inger och Lennart hämtar oss då vi åker tillsammans dit. Då vi anlände så är de andra gästerna redan på plats och Peter och Vilgot kommer och möter oss vid dörren. Vilgot var lite ledsen just då vi kom men det gick snart över. Han fick börja öppna paket nästan direkt och utav mig och Leif fick han recerbil! kläder, innebandyspel och målarbok. Astrid fick också en klisterbok av mig. Han blev så glad åt sina saker såg att han sprang in på sitt rum med sin målarbok. Inger & Lennart gav honom bilar och en planch med "I´m speed" bilen som han gillar.
    Fick träffa Susannes studiekompis med make och sonen Victor jättetrevliga och så var deras vänner från Enköping där som de träffade i Sydafrika 2007 roligt att de fortfarande håller kontakt. Blev bjudna på glass och tårta, maräng och gottigott på därefter kom tårtorna in med tomtebloss och vanliga ljus som gossen skulle blåsa ut. Det klarade han galant!! 

Alla förväntansfulla barn!!

Pappa Peter
     Sen dagens glada händelse Susanne har blivit faster idag!! och barnen har fått en kusinpojke!! Susannens bror Daniel och Cheria har blivit mor och far !!!!!! Leif träffade henne igår och hon sa att hon hade väl lite ont i magen kl. 22.00 ringer Susanne och talar om att hon blivit faster till et gossebarn.

                               Tjingeling!!!

1 kommentar: