tisdag 5 juni 2012

Resumé

Hejsan! Börjar att berätta om lördag 2/6 då Inger och Lennart kom över till oss på lite mat så kunde vi se lite TV tillsammans och sitta och umgås. Inger tyckte att våra Orkideér va riktigt fina de har ju faktiskt börjat blomma här hemma. Fick så fina Lövkojor utav dem då de kom som luktade jättegott!!

Söndag 3/6 ringer Inger och bjuder oss på mat på em men vi ska först till Peter, Susanne och barnen en liten stund för att inspectera gården. Vi blir så glatt emottagna vid dörren av hela familjen t.o.m. båda hundarna är så glada då vi kommer känns roligt. Spelade lite innebandy med barnen det blev ju uppskattat av dem. Väl hemma hos Sundströms så blev vi bjudna på jättegod mat och en dessert efteråt som vi tog till kaffet Mums!!! 
 Måndag 4/6 Vilgot kommer kl. 06.00 som vanligt och vi har en trevlig dag tillsammans med honom. Susanne hämtade honom vid 15.30 tiden. Peter kom efter sin arbetsdag kl.18.00 (lite övertid) för han skulle följa med mig till Biltema och köpa en ny cykel men tyvärr var den slutsåld får hoppas det kommer in flera längre fram! 

Idag Tisdag 5/6  jobb igen och tänk jag känner nästan ingenting i mitt knä? Men nu har jag ju varit ledig och vilat också fredag-måndag från att gå långpromenaden till och från buss.
             Hejsvejs på er!!

2 kommentarer:

  1. Sv. Ett brett dike (kallar det även för graven)...dit vill väl inte näcken? ...eller? ;)

    Kram

    SvaraRadera