söndag 8 juli 2012

Händelserik lördag!!

 Hejsan!! Lördag 7/7 gör vi oss iordning för att komma till Stora Tuna k:a 13.00 på konfrimation för Moa. Kyrkan blev fylld till brädden av folk och vädrets gudar stod på vår sida denna dag! Ungdommarna uppträdde på olika sätt spelade och sjöng rocklåten  "Nock on the heavens door" och andra finstämda låtar, körsång bl.a. Alla klappar i kyrkan för mig känns det lite främmande men Why not??
 Därefter då det var klart i kyrkan blev det korttagning utaför. Vi passade på att gå till mammas grav och tända ett ljus det var så fint på graven där det börjar blomma nu.

Malin, Gammelmormor, Jennys bror, Moa, ?, Jenny & Ida

Peter, Vilgot, Moa, Astrid, Leif, Susanne, jag och Ida

   Hem och göra oss iordning för nästa äventyr kl. 17.00 till Ulla på kusinträff som de aldrig haft tidigare. Mycket trevlig kväll blev det fast ibland begrep jag inte mycket de halkade in på älvdalska då är man ju veck!!! Men kul höra en svensk dialekt som är obegripligt  för ett vanligt svenskt öra??
Marianne & Bengt
Leif, Inga-Britt & Pelle
Ulla

   Som vanligt så blev det ju lite tipspromenad med 1,x,2, frågor det var inget IQ test vi skulle gissa va tre av oss klara av så när vi svarat på alla 7 frågor va det upp till bevis. Det va riktigt kul. Leif kom sist Bengt vann. 
Vi låg kvar hos Ulla, likaså Leifs kusin Inga-Britt & Pelle men de hade egen sovplats i deras husbil. 
  Idag spöregnar det tråkigt hoppas på fint väder imorgon då vi åker till Uppsala.

                                     Hejsvejs!!
       

2 kommentarer:

  1. Klart man ska applådera i kyrkan =) blir mer fart & stämning då =)....tänk på gudstjänsterna i ex Nairobi, det är grejer det!Kram

    SvaraRadera
  2. Vissa helger gör man ingenting och andra har man fullt upp.
    Man får väl göra som man vill, vill man applådera så gör man...men man får väl passa sig så man inte gör det vid fel tillfälle... :/ Hua så tokigt det skulle bli.... ;)

    Kramis

    SvaraRadera