söndag 19 augusti 2012

Semestern slut!!

Hejsan!! Börjar imorgon igen att arbeta går lite tungt men jag kommer väl in i det på en gång skulle jag tro. Hoppas bara jag har rätt lösenord i huvudet? Annars blir det lite bökigt.
  Sista veckan tillbringade vi i stugan och vi hade strålande väder badade i tunnan vid två tillfällen. Hade besök av Leifs syster Ulla och hennes svärmor Inga-Britt en e.m. det var så trevligt. En kväll fick vi också besök av herr och fru Wikström det var riktigt skoj har aldrig träffat henne endast på fest en gång det blir inte detsamma. Nu fick man lära känna henne lite. Vi åkte hem på fredag 17/8 e.m och svängde då in i Djurmo och hälsade på för att överlämna paket till barnen som vi köpt i Kroatien. Susanne var på jobbet men hade bakat en god kladdkaka som vi smakade till kaffet Jättegod!! Pratade om morgondagen då vi ska till Eskilstuna Zoo som var planerat sen tidigare. Kom överens om att de skulle komma till cirka kl. 08.00.
       Väl framme på Parken Zoo som den heter är vi mycket nöjda med dagen!!! Alla djur vi fått se och t.o.m åkte karusell men HU!! så dyrt det va!! två varv 100 kr. 
Peter åkte med Astrid och jag med Vilgot

Fick se då de fick mat

Stor och stark!!

Lejoninnan

Nyfiken i en strut!!

Med sina små.

Astrid frågade om apan suttit i färgburken? Ja vad ska man tro??

Så söt man kan va!

Flamingon från Viktoriasjön.

2 kommentarer:

  1. Då var ni ju nästan hemma hos mig ju...bara 6-7 mil till ca.

    Semestern är slut, ett helt års väntan till nästa för vissa, andra får mys-mys varje dag om ca 2 mån ;)

    Kram

    SvaraRadera