lördag 24 november 2012

Lördag idag!

Hejsan! Vill börja att berätta om gårdagen som var en så trevlig dag. Vi visste ju att vi skulle hålla oss hemma för att Leifs barn skulle hämta oss klockan 18.00, va det skulle bli var hemligt. Punkliga va de också då det plinga på dörren med en inslagen vinflaska i handen! Det var Ola, Lina, Moa, Cattis, Per sen gick vi mot okända mål. Väl framme vid "Broken Dreams" stod det en kille innanför dörren som kramade om Lina, får man en kram här då man kommer säger jag! Visst säger han och kramar om mig. Sen går det upp för mig vem det var!! Det var ju Jacob Claras kille hon stod ju bredvid förtusan! Men han hade klippt av allt sitt hår så han var lite olik sig tyckte jag. Men då vi satte oss till bords var visst grabben lik sig.
     Sen skulle vi bestämma från menyerna va vi skulle äta det va inte det enklaste ska ni veta men till slut så bestämde vi oss allesammans.
Jag och Leif åt lika mat fast han valde bort paprikan för att slippa halsbränna.

Efteråt gick vi hem och fika och åt kladdkaka med vispgrädde alla tyckte den var så god! Då fick jag ännu en överaskning jag och Leif ska på en Rolig Teater som heter "Ruggugglan" den vet vi är riktigt bra!! Det handlar om äldre personer och det är Borlängeskådespelare med som Inger Hedlund Kurt Säfström bl.a.
Tusen Tack kära barn!!!!! 
Idag Lördag 24/11 är det grått och trist väder men jag tog en cykeltur bort till Kometgatan. Då jag kom hem fikade vi sen cyklade jag & Leif till Bergslagsbyn men där var ingen hemma, så det blev en nostalgitripp runt Bullermyren istället där jag bott tidigare.


Tjingeling!!!  

3 kommentarer:

  1. De´rör på sej!! Väntar på att "gubben" ska kvickna till,han mår inget vidare, men det gör jag.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken kul överraskning du fick. Det kanske blir flera.... Ha en trevlig dag, själv är jag förkyld, vill inte ge med sig. Fick en tid på Vårdcentralen idag. Kramis / Rigmor

    SvaraRadera