fredag 7 december 2012

Hämtar Astrid

Hejsan!! Idag har det snöat mitt på dagen så nu har vi så vi klarar osss och blir över! Just nu är det -2 grader ute så det är ingen kyla längre. Har varit inne mest hela dagen städat tvättat och bakat en sockerkaka bl.a. Då klockan var runt 14.00 ringde Susanne och fråga om jag kan hämta Astrid kl. 16.00 för Peter skulle jobba över och eftersom jag är hemma går det alldeles utmärkt! Såg till att förbereda maten så vi skulle äta då hon kom hem till oss.

    Knackade på dörren på fritids och hon sken upp i hela ansiktet men frågade förstås varför inte pappa kom, berättade för henne hur det låg till. Leffe är han hemma? ville hon ju veta, jadå han väntar på oss. Hon var så fint klädd idag hon berättade att de haft Nobelfest på Fritids med så mycket god mat, så trevligt tycker jag!! Sen tog vi en skön promenad hem till Humlan. När vi satt och åt läste hon vad som står på den broderade tavlan i hallen "vägen till en vän är aldrig lång" Hon tittar lite fundersamt sen säger hon, jag har långt till min vän ända till Piteå. Kloka lilla flicka. 
                                              
                                           Hejdå
    

1 kommentar:

  1. Heji vinterkylan!! Idag har vi 5- fin vit snö, verkar som solen ska titta fram också. Jag har Wilmer här idag, han sover just nu. Han är så go och snäll. Blir nog en promenad efter maten. Annars är allt ok. Hoppas ni mår bra så här mot juletid. Kramis / Rigmor

    SvaraRadera