torsdag 6 december 2012

Torsdag 6/12

Hejsan!! Rena rama julfoto när man tittar ut, för visst är det vackert då snön har kommit!! Men måtta med allt är ju bäst! Det har varit riktig snökaos i Stockholm t.o.m. en kille med snöscoter körde runt i Gamla stan (på kul) det finns på DT att se kanske på fb likaså. Talade med Karl-Erik om ovädret och han har aldig sett så mycket snö i Stockholm och han flyttade ner 1965 tror jag det var. Stor del av lokaltrafiken stod stilla likaså taxi.
Det blir till att trava och gå då när ingen kommer fram!

Karl-Erik & Berith var ute på Ålandshav fick jag veta då vi ringde till dem, och på havet var det gungat och när de väl kom iland så var det till att trava och gå eftersom inget fungerade i trafiken!Snökaos!! Som jag fatta kom Daniel och hämta efter ett tag men de hade ju hunnit gå bra långt. Karl-Erik tog all packning för Berith hade fullt upp att ta sig fram ändå, så idag blir det ingen promenad.
Jag undrar va han ber om?? Det kan inte va mera snö.


Tjingeling!!


3 kommentarer:

 1. Det var ett förskräckligt snöande, köper tidningen, men häger med på datorn. Att Berith & Karl-Erik gav sej ut på Östersjön, det var modigt. Är lite trött efter bad & sol.
  Kram till er.

  SvaraRadera
 2. Det var lite vågat! Men det gick bra som tur är.

  SvaraRadera
 3. berith o karl-erik6 december 2012 13:40

  Hej. Ja det var ju inte så farligt när vi åkte hemifrån. Det blev värre när det var dags för avfärd, så båten stod i land i 2 Tim innan den vågade sig ut. Värre när vi skulle hem från båten när ingenting fungerade., o det som fungerade var proppfulla. Men jag håller med att det är vitt o fint ute. Blev mycket ljusare. Kramar till er.

  SvaraRadera