tisdag 19 februari 2013

Hälsar på Inger & Lennart

Hejsan!! Vi hade bestämt att vi skulle kvista över till Sundströms en stund idag för idag har inte Lennart någon spelning. Då vi kom fram till dörren och ringde på så var bara Lennart hemma för Inger var till Tandläkaren för årlig genomgång.
   Först gick vi upp på övervåningen för  demonstration utav gåbandet. Den stod så fint uppställd mot spaljen så den tar ingen plats. Lennart tog fram gåbandet och satte ihop det med två skruvar sen tryckte han på lite knappar sen rullade bandet han testa först, sen jag därefter Leif riktigt kul va det!! Lite musik sen kan man nog gå hur långt som hellst. Det var nog ingen dum grej tyckte både Leif och jag. Vi köpte en motionscykel för många år sedan och den tog bara plats!! Fy va jag var fö....ad på den många gånger.
    Sen fikade vi eftersom ingen Inger dök upp och Lennart tog fram en Banankaka som Inger bakat. Den var riktig god!!! Men sen så kom hon till slut och vi blev kvar en stund till. Tandstatus ua denna gång men 910:- det är förskräckligt va de kan ta betalt!! Jag fattar inte att det ska va så dyrt? Man gruvar sig för man vet att det blir mycket pengar. Sen var det ögonen inte är det billigare precis flera tusen kronor för nya glasögon "men se vill man ju".
Den blir platt som en pannkaka, nog med reklam nu nej en sak till finns på Rusta

Tjingeling!!!!

                                         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar