tisdag 16 april 2013

Borta bra men hemma bäst!

Hejsan!! Nu är jag hemma igen resan gick bra!  Max hämtade Rigmor i lördags de skulle på konfrimation Andreas ett av deras barnbarn. Då frågade han mig när jag skulle åka hem till Dalom? På måndag 13.20 går bussen, då hämtar jag och skjutsar dig till den så slipper du krångel med buss och tunnelbana. Det tackar man inte nej till i mitt tillstånd. Han såg väl hur eländig jag såg ut kan jag tro.

De har blivit stora nu


   I söndags var vi ute och tog en promenad runt om i kvarteret för att känna efter hur mina krafter är. Det värker lite i mina benmuskler och hostan är för djävlig!!!
 Måndag fm kom så gick jag upp i tid och duscha,  Rigmor fixa frukost under tiden fick då veta att hon inte mår så bra lite tjyvens i magen? Hoppsan tänkte jag som ska ut och fara med buss inte kul om det bli att må illa under resan!!
   Max kom till 12.15 som bestämt och han körde först en rundtur och visade sitt Funkishus som blivit så vitt och fint. Sen förstås en runda runt Nora Strand där höll han på att krocka med Magnus Uggla en dag berättade han.


Rigmor bjuder sina syskon på god middag 4/4

Förste filmaren

Då visste vi inte att vi skulle bli liggande i influensa ett par dagar senare

Berith & Karl-Erik

   Väl framme vid Centralstationen så parkerade Max bilen och hjälpte mig med väskorna upp till buss 890 som tog mig till Borlänge!
   Tusen Tack så skönt det känns att snart är jag hemma hos Gubben igen!! 
Men jag känner att det dröjer innan mina krafter är som innan de har liksom runnit ur min kropp!!!

                         Tjingeling!!
             

1 kommentar:

  1. Hej Gun-Britt!! Hoppas att du kryar på dig efter denna förkylning som tog hårt på dig. Det blev så tomt när
    du åkte, att jag mådde dåligt på morgonen var nog känslan av att du skulle äka hem. Trots sjukdom så var det kul att du var här hos mig. Idag ska jag hämta Wilmer på dagis kl 15. Utanför skiner solen, blir nog en fin dag. Många Varma Kramar från Rigmor. Hälsa Leif.

    SvaraRadera