söndag 2 december 2012

1: a Advent

Hejsan!! Nu är det 1:a Advent och vi ska gå en runda på stan och titta på julskyltningen på em. Det var så fint imorse då ljustakarna lyste i fönstren det blir så hemtrevligt på en gång. Ute har vi fått mycket snö och just i skrivande stund är det 13 grader kallt. Klockan 19.35.
   Satte på mig fårskinnspälsen idag då det är sån bitande kyla och den satte då inte i vägen! Gick ut vid 14.00 tiden och det var stånd lite överallt och en Tomte som knalla runt, de hade karuseller där men vem skulle kunna åka en sådan kall dag? Leif köpte några lussekatter som vi ska fika på då vi kommer hem och jag skänkte en slant till RIA. Man vill väl inte barnen ska förfrysa sig. I Hantverksbyn var det ponnyridning och även häst och vagn det var ju poppulärt bland småflickorna.


 Där var det glögg och pepparkaka som vi smaka på. Leif träffade en fd arbetskamrat så vi stod kvar en stund. Har även tänt ett ljus på mamma och pappas grav till helgen det var så vackert där nu då det är vitt och fint.
                                        Tjingeling!!
                                                                            
   

2 kommentarer:

  1. berith o karl-erik2 december 2012 kl. 11:38

    Va mysigt det såg ut. vi ha också mycket snö o -11 grader. Var i Farsta o handlade några klappar,sen tog vi en promenad i det fina vädret, mycket folk ute i alla åldrar. Sen tittade vi in på farsta gård o där blev det mat. Vallenbergare till k-e och köttfärslimpa till mig., Blev proppmãtt.. Hemma blev det glögg./ Hälsa Leif

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det va väl gott att få äta en bit mat ute. För oss har det ju blivit ganska mycket nu på slutet men det är bara trevligt!! På söndag åker vi med peter och Susanne till Uppsala och lyssnar på Jonas Gardell. Kramis på er!!

      Radera