lördag 1 december 2012

Fredag & Lördag

Hejsan!! Börjar med att skriva lite om igår 30/11 som jag och Monica hade kommit överens om en långpromenad ev. till Mellsta om vädret tillåter. Då jag vaknade så vräker snön ner så jag hoppas då inte på Melsta i alla fall idag. Ringer till Monica och vi bestämmer att börja med en tur till Kupolen för att känna oss för, då vi averkat det så fortsätter vi vidare för att vattna blommorna hos syrran. Träffade Malin då vi gick därifrån och berättade att de är bortresta, det va ju Monica som kände igen henne de är kollegor. Sen gick vi en sväng på stan och vi slank in på Intersport och Monica fastna för en dunjacka som blev hennes innan vi gick ut. Jag köpte två par knästrumpor då jag prova dem idag kom de bara upp till början av vaden SKITSTRUMPOR! Därefter hem till mig och fika och hon ville bjuda mig på bio på kvällen, ja varför inte kul! Bondfilm det blir den första för mig så då är det väl dags!! Det var mycket pang pang och skrämmande actionsekveser emellanåt så jag skrek ju förstås i vanlig ordning. Filmen höll på i 2 tim 30 min.
     Leif var till Haganäs på Julbord med CFS under tiden jag var borta, då han kom hem hade det varit så trevligt och mycket god mat. Tomten var där och bjöd på glögg. Alla fick en varsin julklapp av chefen.
 Lördag 1/12 (8 grader kallt) ringer Susanne frågar om vi kan ha barnen medans de handlar och det har vi gärna. När de kommer stannar vi inne en liten stund men sen tar vi pulkan och går bort till backen. Det har ju kommit mycket snö nu så det gick lite tungt i början men efter några åk så började glida bättre. Leif dök också upp efter en stund och ville titta på Astrid och Vilgot. Sen ville vi ha fika så då knalla vi hemåt. Fötterna på Astrid var kalla så då blev det fotbad för båda barnen och det tyckte de va jätteskönt!!

Kaffet är klart och precis så kommer Peter och Susanne vilken tur de kanske kände lukten? Sen efter fikat åkte de hemåt.
      Nu ska jag ta fram mina ljusstakar och sätta dem i fönstren.
                                          Kramis!!
                   
 

1 kommentar:

  1. Det kanske var tur att pälsen blev hämtad.Har just ätit en "brakfrukost" Solen kommer & går, men det blåser, fast inte lika hårt idag.
    Kramen.

    SvaraRadera