tisdag 9 april 2013

Kvar hos Syrran

Hejsan!! Vem kunde väl tro att man skulle bli så knallsjuk!! Jag vet inte när jag var då dålig sist har gräslig skrällhosta som gör ont! Feber har jag haft men det har jag inte nu. Svag och svimmfärdig så jag vet inte va mitt Bltr tagit vägen. Är bara uppe en liten stund sen ligger jag igen. Har inga bilder att lägga in eftersom jag sitter på Rigmors dator.
Lagt in ett par bilder som jag lägger till i texten.
                 

 Hon ska gå ner till affären och handla lite önskekost till mig som inte har aptit för tillfället. Resan till Borlänge är ombokad till torsdag få se hur det går då?? Idag är det onsdag 10/4 hade svårt sova i natt tror nog jag hosta till 02.30 och vaknar med hosta 05.45 undra på att man är slut på dagarna. Hostan skräller lika än blir inte bättre. Det känns inte roligt när man är borta och jag går här som en zombi. Då ska jag va pigg när man är gäst nu blev jag patient.  

                                                    Hejsvejs!!
          

2 kommentarer:

  1. Ja,Du hade otur, som blev sjuk just nu, men så är det. Har själv legat sjuk hos Rigmor för ett antal år sedan, det ledde till att jag la´av med rökningen.Krya nu på Dej, hoppas att Rigmor klarar sej.Må så gott Du kan....kramar från mej till Dej...Hälsa syrran,kram till henne, hon är väl usk???

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sluta röka när man har influensa är ett gyllene tillfälle det skulle vara en omöjlighet att ta ett bloss nu då fick jag hosta tills jag svimma.

      Radera