fredag 24 maj 2013

Peter Carlsson & Blå Grodorna

Hejsan!! Igår kväll var vi på Peter Carlsson & Blå Grodorna i Gävle, vi startade från Borlänge kl. 15.00 för att vara ute i god tid. Svängde förbi Sundströms och hämtade upp dem jag hade kokat kaffe och Inger hade tagit med nåt gott till fikat. Efter lite snurrande inne i stan kom vi fram till Konserthuset och fick en toppenplats!!
    Det var ett stort hus! i blått kakel. Vi gick in och kikade på matsedeln däinne om vi skulle äta men såna priser ville vi inte betala. Utanför fanns en grill som vi satt oss ner och det var så gott!
   Gick därefter in och satte oss och tittade på folket  som kom förbi. Rätt som det var dök VALTER upp och jag skrek hans namn rätt ut!! Han blev förstås förskräckt och tvärstannade men det blev stora famnen. Vi pratade en stund och bad honom  hälsa till Sigfrid och han likaså till våra andra syskon!!
Världen är liten ändå eller hur?
  Så var det dax att kliva in på ballkongen och vi hade jättebra platser lite dåligt ljud ibland men annars helt ok!! Bra musik och rolig som vanlig!!!
Peter Carlsson sålde sina skivor i pausen och tröjor bl.a Lennart var fram och snacka med honom ville köpa en speciell skiva med Peter C men den fanns ej med.

Då vi var på väg hem vick Leif bromsa! för ett rådjur som gick över vägen. Men allt väl!!

Hejsvejs!!
  
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar