torsdag 6 juni 2013

Trevligt besök!

Hejsan!! Nu var det rätt länge sen jag skrev så jag ska försöka få till några rader. Hade besök av min kära syster från Sollentuna en vecka som kom den 27/5 och reste hem den 3/6. Vi har haft det bra tillsammans tagit promenader och besökt Inger och Lennart som bjöd på god middag!! Sen så har jag, Rigmor och Leif varit till graven förstås så hon fick sätta dit en bukett rosor. Sprang ihop med Susanne och Vilgot vid ICA Maxi så hon fick träffa dem också i förbifarten. Var hem till Ola & Lina och hälsa på också som bjöd på fika en kväll för Leif skulle titta hur växthuset blev. 

Rigmor löser lite korsord

Ska väl skriva ett sms....

Våra grannar som vi hade en trevlig kväll tillsammans med

Det är så trevligt att träffa varandra så här det blir en gång om året då vi har vårstädning på tomten

Solen sken och det var varmt och skönt hela kvällen

När det började skymma fick vi besök av denna lilla filur. Den vädrade efter kattmat och vattnet som den gottade sig med.


Har varit i Nybonäs sen tisdag till idag och det har varit växlande väder men idag var det strålande väder. Då vi åkte hem tog vi en sväng förbi Djurmo men gissa vem som öppna?? Jo Lollo!! Det var inte igår Kram kram!!!! Men vi stannade inte tills mor och far kom hem de var och handlade så vi drog vidare.


Hejsvejs!!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar