söndag 25 augusti 2013

Söndag 25/8

Hejsan!! Har varit i stugan några dagar därför att vi skulle få dit rörmokaren i onsdags så att vattnet ska fungera efter borrningen. Ola kom också upp och drog lite rör också som behövdes. Allt var frid och fröjd när grabbarna åkte hemåt men på kvällen började det skvala inne på badrummen ur ett rör. Då stängde vi snabbt av allt och vi fick åter igen gå på Dass och tvätta oss nere vid ån. Leif ringde förstås rörmokaren som kom dagen därpå på fm och upptäckte på en gång en lite spricka på ett T-rör. Sagt och gjort det byttes så nu är det tätt!! Han förklarade att det förut var så svagt tryck i ledningarna så nu när det blev större tryck så kommer sånt här fram. Vi hade ju tagit vattnet från ån tidigare men nu är det så klart och fint och smakar så gott. Framförallt inget oljud under diskbänken när man spolar vatten. Skönt!!
   Har varit ut på en cykeltur idag åkte till Lager 70 köpte där blev det lite affärer eftersom det va så billigt för så bra grejer. Fortsatte sen ut till Stora Tuna i det ljuvliga vädret och vattnade.

          
                                                 Ståtlig och vacker

       "Till sist" Jag och Leif var ut i skoge och plockade 10 liter lingon en dag i stugan och när vi åkte hem så svängde vi in tillett par bekanta som ringt och ville vi skulle komma och plocka körsbär. Det blev nästan 20 liter av det också, hem och koka saft för den är jättegod!!

                                                      Tjingeling!!      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar